Photo Gallery Με παραλίες της Κύθνου

Κύθνος, παραλία Λουτρών
Κύθνος, παραλία Λουτρών
Κύθνος, παραλία Λουτρών
Κύθνος, Παραλία, Μέριχα.
Η Κολώνα Κύθνου απο την Απόκρούση.
Κύθνος, παραλία Κολώνα.
Κύθνος, παραλία Κολώνα.
Κύθνος, Παραλία Απόκρούση.
Κύθνος, Παραλία Αγίου Δημητρίου.
Κύθνος, Παραλία Αγίου Δημητρίου.
Κύθνος, Παραλία Αγίου Στεφάνου.
Κύθνος, Παραλία Αγίου Στεφάνου.
Κύθνος, παραλία Μεγάλης Άμμου.
Κύθνος, Παραλία, Μέριχα.
Κύθνος, παραλία Κολώνα.

Κύθνος οι καλύτερες Παραλίες

Οι παραλίες στην Κύθνο, θα ικανοποιήσουν όλες σας τις επιθυμίες. Παραλίες κοσμικές, οργανωμένες, ερημικές, απομονωμένες...Παραλίες αμμουδερές, σε υπάνεμους κόλπους με τα υπέροχα Κυκλαδίτικα γαλάζια νερά, εσείς, απλά θα διαλέξετε...
Παραλία Άγιος Δημήτριος, η νοτιότερη παραλία της Κύθνου.Πρόκειται για μια όμορφη αμμουδιά με εύκολη πρόσβαση. Στην παραλία θα βρείτε χοντρή άμμο και πολλά αρμυρίκια.
Παραλία Γαιδουρόμαντρα, Καταπληκτική μεγάλη αμμουδιά με καθαρά νερά στην νοτιοανατολική Κύθνο. Η παραλία δεν μαζεύει πολύ κόσμο.
Παραλία Σχοινάρι, Είναι μια σχετικά μικρή παραλία λίγο βόρεια από τα Λουτρά που διαθέτει ωραία άμμο και αρκετά αρμυρίκια, μερικά από τα οποία φτάνουν μέχρι την θάλασσα. Είναι προσβάσιμη από έναν σύντομο και βατό χωματόδρομο, ενώ εκεί κοντά θα βρείτε και μερικά καταλύματα.
Παραλία Μέριχα, είναι και το λιμάνι της Κύθνου. Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού και απέχει 8 χλμ. από τη Χώρα. Πρόκειται για ένα φυσικό λιμάνι γύρω από το οποίο απλώνεται ο γραφικός οικισμός, ο οποίος παρουσιάζει μεγάλη τουριστική κίνηση. Εδώ, θα βρείτε καφετέριες, μπαρ και ταβέρνες για να δοκιμάσετε την ντόπια κουζίνα.

Παραλία Μεγάλη Άμμος

Παραλία Κολώνα

Παραλία Κολώνα, Η πιο εντυπωσιακή από τις παραλίες της Κύθνου είναι η Κολώνα, που όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι μια λωρίδα άμμου που ενώνει το νησάκι του Αγίου Λουκά με την υπόλοιπη Κύθνο. Πάνω στο νησάκι του Αγίου Λουκά δεσπόζει το ομώνυμο εκκλησάκι προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ομορφιά στο εντυπωσιακό τοπίο. Η Κολώνα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες των Κυκλάδων, αφού βρέχεται από την θάλασσα και από τις δύο πλευρές της. Το μόνο αρνητικό σημείο της παραλίας είναι η δύσκολη πρόσβαση, καθώς ο δρόμος που οδηγεί εκεί (ξεκινάει από την Απόκρουση) είναι μεν προσπελάσιμος με συμβατικό αυτοκίνητο αλλά είναι πιο κατάλληλος για 4x4. Έχετε όμως και τη επιλογή να πάτε μέσω θαλάσσης με σκάφος από τον Μέριχα.
Παραλία Μεγάλη Άμμος, όπως δηλώνει και το όνομά της πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδιά και βρίσκεται στον κόλπο κάτω από την εκκλησία της Κανάλας. Στον διπλανό κόλπο υπάρχει άλλη μια παραλία, οι Αντώνηδες. Η Κανάλα αποτελεί τουριστικό θέρετρο συνεπώς σε μικρή απόσταση από τις παραλίες θα βρείτε αρκετά μαγαζιά, ταβέρνες, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Παραλία Άγιος Δημήτριος

Παραλία Απόκρουση, μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κύθνου με όμορφη άμμο. Βρίσκεται σε έναν κλειστό κόλπο στα ανατολικά και ένα μεγάλο μέρος της καλύπτεται από μια σειρά από αρμυρίκια. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση μέσω του κεντρικού δρόμου και μια μοναδική θέα προς την παραλία Κολώνα στο βάθος.

Παραλία Απόκρουση

Παραλία Λουτρά Κύθνου

Παραλία Μέριχα

Παραλία Άγιος Στέφανος

Παραλία Μαρτινάκια

Παραλία Φλαμπούρια, Μεγάλη παραλία με άμμο και βότσαλο και μερικά αρμυρίκια. Ενα μικρό κομμάτι γης χωρίζει την παραλία σε δύο μικρότερες παραλίες, την μικρή και την μεγάλη. Εχει πάρει το όνομά της από την Παναγία την Φλαμπουριανή που βρίσκεται εκεί.

Παραλία Φλαμπούρια

Παραλία Επισκοπή

Παραλία Νάουσα, Λέγεται και Αουσα και είναι μια όμορφη παραλία σε έναν προστατευμένο κόλπο στα ανατολικά της Κύθνου. Πρόκειται για μια ήσυχη παραλία με άμμο και με θέα το εκκλησάκι που βρίσκεται απέναντι, πάνω στον βράχο. Ενώνεται με σκαλάκια με μερικές ακόμα μικρές παραλίες προς τα νότια όπως το Κουρί και το Ζογκάκι, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμη από τον δρόμο.

Παραλία Νάουσα

Παραλία Γαιδουρόμαντρα

Παραλία Άγιος Σώστης, Η βορειότερη παραλία της Κύθνου είναι όμορφη, ήσυχη και απάνεμη, αφού βρίσκεται σε έναν κλειστό κόλπο με νότιο προσανατολισμό. Εχει καθαρή θάλασσα, άμμο με λίγο ψιλό χαλικάκι και δίπλα της βρίσκεται το ομώνυμο εκκλησάκι. Η παραλία δεν έχει καθόλου φυσική σκιά ενώ στην δεξιά άκρη της υπάρχουν μερικά μεγάλα βράχια. Η παραλία είναι προσβάσιμη από έναν βατό χωματόδρομο.

Παραλία Σχοινάρι

Παραλία Άγιος Σώστης

Παραλία Σκύλος

Παραλία Σκύλος, Η πανέμορφη παραλία του Σκύλου με το λευκό βότσαλο είναι συνήθως έρημη λόγω της δύσκολης κατάβασης που χρειάζεται για να την φτάσετε. Αξίζει να την επισκεφτείτε αφού τα καταγάλανα νερά της είναι τόσο καθαρά, σε σημείο που να βλέπεις ψαράκια να κολυμπάνε ανάμεσα στα πόδια σου. Βρίσκεται στο νότιο άκρο της Κύθνου.
Παραλία Μαρτινάκια,Βρίσκεται ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Μέριχα, και είναι μια μικρή παραλία με άμμο και λίγα αρμυρίκια.
Παραλία Λουτρά Κύθνου,ο παραθαλάσσιος οικισμός Λουτρά απέχει 5 χλμ. από τη Χώρα. Παρ’ όλη τη σημαντική τουριστική υποδομή της, η περιοχή διατηρεί την παραδοσιακή της ταυτότητα. Ο γραφικός οικισμός είναι κτισμένος γύρω από τους όρμους των Λουτρών, της Αγίας Ειρήνης, του Σχιναρίου και του Μαρουλά. Θα κολυμπήσετε στις ομώνυμες παραλίες.
Η περιοχή φημίζεται για τις ιαματικές πηγές της, οι θεραπευτικές ιδιότητες των οποίων είναι γνωστές από τα αρχαία χρόνια. Οι ιαματικές πηγές της Κύθνου είναι οι μοναδικές των Κυκλάδων. Πρόκειται για δύο θερμές πηγές. Η μία, των Αγίων Αναργύρων, βρίσκεται μέσα στο υδροθεραπευτήριο, ενώ η δεύτερη βρίσκεται σε απόσταση 50 μ. από την πρώτη και η θερμοκρασία της φτάνει τους 52 βαθμούς Κελσίου. Έχει αποδειχθεί ότι τα νερά των πηγών ενδείκνυται για τη θεραπεία ρευματικών, αρθριτικών και γυναικολογικών παθήσεων. Το υδροθεραπευτήριο των λουτρών, είχε επισκεφθεί στο παρελθόν ο βασιλιάς Όθωνας και η σύζυγός του Αμαλία. Στην περιοχή Κεφαλόκαστρου θα δείτε τα ερείπια του κάστρου της Ωριάς. Αξίζει να το επισκεφθείτε και να δείτε τα ερειπωμένα σπίτια και τις εκκλησίες της περιόδου εκείνης καθώς και να θαυμάσετε την υπέροχη φύση. Η ομορφιά της άγριας φύσης θα σας μαγέψει.
Παραλία Άγιος Στέφανος,προστατευμένη παραλία στο ανατολικό μέρος του νησιού. Αμμος, βότσαλα και αρκετή σκιά από τα αλμυρίκια που βρίσκονται σε όλο το μήκος της παραλίας. Απλά υπέροχη!!!
Παραλία Επισκοπή, Είναι μια από τις παραλίες που βρίσκονται κοντά στον Μεριχα, λίγο νότια από την διάσημη Κολώνα. Πρόκειται για μια όμορφη αμμουδιά με καθαρή θάλασσα. Η πρόσβαση στην παραλία είναι εύκολη.
Φυσικά στο νησί θα βρείτε πολλές ακόμα παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς καθώς και μικρούς απόμερους κολπίσκους που περιμένουν να τους ανακαλύψετε.
 
Φόρμα επικοινωνίας
(0030)  6948367840 & 6948367841
Διαμονή στην Κύθνο ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαργαρίτα
Παραλία Μεγάλης Άμμου Παναγία Κανάλα Κύθνος
Για κρατήσεις Δωματίων...
(0030)  2281032265 & 2281032887
 
margaritakythnos@gmail.com
MENU
Κύθνος ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαργαρίτα
Μαργαρίτα
Κύθνος Παναγία Κανάλα
Ενοικιαζόμενα δωμάτια
 
Κύθνος ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαργαρίτα ευχάριστη διαμονή αξέχαστες διακοπές
Διαμονή στην Κύθνο ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαργαρίτα -  Rooms and accommodation in Kythnos Margarita
www.margarita-kythnos.gr
top
www.margaritak.gr
www.kanalakythnos.gr
www.kythnosrooms.com
www.kanalakythnos.gr
www.margaritak.gr
www.margarita-kythnos.gr
www.kythnosrooms.com